Kada su Tuborg i muzika najbolji prijatelji

Eclectic moniker2.jpeg

Ako izuzmemo hmelj I ječam, festivali su oduvek bili jedan od osnovnih sastojaka Tuborga. Uspeli smo da ugasimo žeđ mnogim generacijama željnim dobrog provoda - od hipi devojčuraka koje odevene u perle vrište iz sve snage, preko šutke Nirvana fanova sve do festivalskih likova koji đuskaju uz bitove Major Lazer-a! Svaki put kada budete na nekoj savršenoj žurci na otvorenom, budite sasvim sigurni da je I Tuborg tu negde!

1979. Tuborg je počeo da podržava Jazz festival u Kopenhagenu, a nekoliko godina kasnije, 1983, organizovali smo prvi Green Concert koji se od tada održava jednom godišnje u toku jednog dana.

2002. Tuborg postaje partner Roskilde festivala, inače najvećeg muzičkog događaja u Skandinaviji.

Bilo je još partnerstava i saradnji sa najvećim festivalima, žurkama i događajima - kada god prisustvujete nekom neverovatno zabavnom muzičkom dešavanju, budite sigurni da je i Tuborg tu negde! 

Musikhjælp (Music Help)

Pored toga što podržava već poznate muzičke događaje, Tuborg takođe sponzoriše mlade muzičare. Kao muzičar na početku karijere, verovatnije je da imate energiju i libido rok zvezde od bankovnog računa poput jedne. Tuborg Musikhjælp je veb sajt na kojem bendovi i muzičari mogu da apliciraju kako bi dobili podršku za svoje lajv nastupe, kako bi mogli da se fokusiraju više na stvaranje muzike nego na logistiku. Da li ste znali da više od 100 bendova svake godine ode na turneju zahvaljujući upravo Tuborgu?

  • Source: Tuborg Musik